OM risskov fællesråd

Bestyrelsen

Vi arbejder for et endnu bedre Risskov

Bestyrelsen og medlemmer i Risskov Fællesråd arbejder for at gøre en forskel for området Risskov, og ønsker at bidrage til en sund udvikling af området.

Vi vil være en god kontakt til myndighederne, så de bedre kan forstå vores unikke behov – og hjælpe til i aktuelle sager.

Øjvind Serup, Formand

RISSKOV FÆLLESRÅD

BESTYRELSE

Bo Christensen

FORMAND

Åkrogs Strandvej 37B

Bo har boet i Risskov siden barnsben.  Er praktiserende læge og professor ved Aarhus Universitet. Risskov er et dejligt sted at leve – og det skal det også være i fremtiden

Finn Støy

BESTYRELSESMEDLEM

Kastaniebakken 4

Finn har boet i Risskov i 36 år, og udtaler: “Risskov er et dejligt sted at bo, men de sidste års byfortætning viser, at vi skal passe på vores bydel, så det også i fremtiden bliver et skønt sted at bo.”

Tina Fabricius

BESTYRELSESMEDLEM

Lærkevej 3

Tina har boet i Risskov siden 2013, er gift med Jens og har 2 børn. Arbejder ved Rambøll med CAD/BIM support. Vil gerne bidrage til hvilken retning Risskov skal udvikles.

Mikkel Michelsen

BESTYRELSESMEDLEM

Mikkel er opvokset og bor i Risskov, er gift med Marie og far til 2 drenge på Risskov Skole. Til daglig er han forfatter og designer, og har siddet i Risskov Menighedsråd. Han hjælper bl.a. fællesrådet med hjemmesiden, og drømmer om et Risskov uden fortætning.

Søren Schjødt

KASSERER

Syrenvej 12

Søren har boet i Risskov i 30 år og er gift med Pia. De har 7 sammenbragte børn heraf to hjemmeboende. Til daglig er Søren ansat af Den Erhversdrivende Fond Bellevuehallen og i dette forum repræsentant for Vejlby-Risskov Idrætsklub(VRI), hvor han er næstformand.

SUPPLEANTER

Hans Christiansen

SUPPLEANT TIL BESTYRELSEN

Ahornvej 11B

Hans har boet 33 år i Risskov, gift med Ann-Lisbeth og far til tre drenge. Han har i en årrække været bygningschef i Aarhus Kommune og har stor erfaring i de kommunale arbejdsprocesser. Hans ønsker at bidrage til større lokal indflydelse til fælles fordel for borgerne og andre interesser i lokalområdet.