OM risskov fællesråd

Bestyrelsen

Vi arbejder for et endnu bedre Risskov

Bestyrelsen og medlemmer i Risskov Fællesråd arbejder for at gøre en forskel for området Risskov, og ønsker at bidrage til en sund udvikling af området.

Vi vil være en god kontakt til myndighederne, så de bedre kan forstå vores unikke behov – og hjælpe til i aktuelle sager.

Øjvind Serup, Formand

RISSKOV FÆLLESRÅD

BESTYRELSE

Øjvind Serup

FORMAND

Jakob Adelborgs Allé 6

Øjvind, årgang 1950, købte hus i Risskov i 1976 på Klintevej og 10 år senere på Jacob Adelborgs Allé.

Er gift med Bente gennem 50 år, og har to børn. Selvstændig siden ’82. Tidligere formand for GVF. Sejler, kører motorcykel og arbejder stadig som grafiker.

Bo Christensen

NÆSTFORMAND

Åkrogs Strandvej 37B

Bo har boet i Risskov siden barnsben.  Er praktiserende læge og professor ved Aarhus Universitet. Risskov er et dejligt sted at leve – og det skal det også være i fremtiden

Finn Støy

BESTYRELSESMEDLEM

Kastaniebakken 4

Finn har boet i Risskov i 36 år, og udtaler: “Risskov er et dejligt sted at bo, men de sidste års byfortætning viser, at vi skal passe på vores bydel, så det også i fremtiden bliver et skønt sted at bo.”

Tina Fabricius

BESTYRELSESMEDLEM

Lærkevej 3

Tina har boet i Risskov siden 2013, er gift med Jens og har 2 børn. Arbejder ved Rambøll med CAD/BIM support. Vil gerne bidrage til hvilken retning Risskov skal udvikles.

Søren Schjødt

KASSERER

Syrenvej 12

Søren har boet i Risskov i 30 år og er gift med Pia. De har 7 sammenbragte børn heraf to hjemmeboende. Til daglig er Søren ansat af Den Erhversdrivende Fond Bellevuehallen og i dette forum repræsentant for Vejlby-Risskov Idrætsklub(VRI), hvor han er næstformand.

SUPPLEANTER

Mette Østergaard

SUPPLEANT TIL BESTYRELSEN

Ahornvej 20

Mette har boet i Risskov i 35 år, så hun har både oplevet det gamle Risskov og alt det nye som måske for uovervejet er skudt op omkring os. Hun går ind for at bevare Risskovs stærke DNA, som er lys, luft og grønne områder. 

Mikkel Michelsen

SUPPLEANT TIL BESTYRELSEN

Elbækvej 3

Mikkel er opvokset i Risskov, gift med Marie og far til 2 drenge på Risskov Skole. Til daglig er han forfatter og designer, og har siddet i Risskov Menighedsråd. Han hjælper bl.a. fællesrådet med hjemmesiden, og drømmer om et Risskov uden fortætning.